Fynda jultröjaHur brukar du klä dig vid julfester och andra tillställningar runt jul? Är det dem vanliga finkläderna som åker på kanske du bör tänka om.

En ny trend so intagit Sverige med storm och som har sitt ursprung i USA är de ful-snygga jultröjorna. I praktiken är många av dem så fula att de blir snygga och det är detta som sprider glädje i juletid och höjer atmosfären vid fester och tillställningar.

I julas var jag på ett par julmiddagar med familj och släkt, ytterligare ett par utgångar med vänner från Lucia fram till julafton och avslutningsvis givet en och annan träff med jobbet och personer man känner där. Julen är en tid där man träffar väldigt många och en ful jultröja gör alla dessa möten lite roligare.

Trenden att bära en jultröja har slagit igenom stort och bara för fem år sedan var det inte alls lika vanligt. Men nu i jul under dessa möten så var det mer än hälften av gångerna jag såg någon bära sådan tröja. På jobbet när vi hade en större träff med 60 medarbetare och en del partners så var vi ett helt gäng som hade dessa tröjor.

Även om trenden tycks slagit alla rekord inför julen 2017 så bör du passa på att köpa inför julen 2018. Vill man bära dessa på flera fester kan det vara bra att köpa hem ett par olika motiv vilket gör att du kan variera dig och krisen att hitta tvätta mellan gångerna blir inte lika stor.

Dessutom är det nu i mars månad hög tid att köpa då priserna är lägre. Det är helt enkelt exakt rätt tid att fynda jultröjor till dig själv, din partner och alla som du tycker skulle passa i en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.