Popcorn är ett fantastiskt gott men ändå nyttigt snacka som passar lika bra på kalas som en fredagskväll framför TV:n. Men att bara säga popcorn berättar inte exakt vad det är för popcorn eller hur gott det faktiskt är.

En del person er gillar smaken av micropopcorn och i många fall är det okej. Om inte annat är det väldigt bekvämt då man har snacks redo på 2-3 minuter om man så önskar. Men popcorn kan smaka mycket bättre än så och du har förmodligen provat t.ex. köpa popcorn på en biograf. Detta är något många anser vara en helt annan dimension och mycket godare än vanliga popcorn som poppas i mikrovågsugnen.

Men hur är det med popcorn som poppas i kastrull? Dessa borde väl vara goda också då många anser att detta är mycket bättre än micropopcorn. Om du frågar mig är dessa helt okej men det kräver att man har en dedikerad kastrull till det och det får inte vara någon gjord på telefon eller som på annat sätt kan avge farliga ämnen.

Ett bättre val för riktigt goda popcorn är att välja en popcornmaskin. Detta är en avsedd maskin för att poppa just popcorn och de gör det riktigt bra. Det finns billiga alternativ men dessa är inte alls så bra som de dyrare som poppar popcorn på ett mer traditionellt sätt.

Om du ska ha fest, kalas eller kanske ett företagsevent och vill bjuda på popcorn rekommenderas det att hyra in en bra popcornmaskin istället. I Stockholm finns det bra bra uthyrare att välja på för dig som vill gå den vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.