Juniorsäng med Lejonkungen
Juniorsäng med Simba från Lejonkungen – eller vad som ska likna det.

Juniorsängar är förmodligen de sängar för barn som är de absolut roligaste och mest lekfulla sängarna. Hade jag kunnat sova i sjörövarskepp som vuxen så måste jag erkänna att jag hade varit väldigt lockad till det.

Jag har bläddrat runt bland produkterna hos de svenska e-handlarna som säljer barnsängar online i jakt på en riktigt rolig och härlig juniorsäng och det finns så fantastiskt många roliga modeller med Disney-motiv.

Förutom alla mängder med motiv och teman som inte är direkt relaterat till Disney så finns det även en hel del som är. Det finns t.ex. barnsängar som är gjorda med motiv av Blixten McQueen från filmen Bilar. Den har några år på nacken nu men var en fantastiskt populär Disney-film och många pojkar hade han som idol under lång tid. Det är inte konstigt att det finns flera sängar utformade som en racerbil med just det utseendet.

För flickor (antar att det främst är dem) så finns det flera juniorsängar som har prinsessor på sängen. Här är t.ex. prinsessan Jasmine från Aladdin med, Belle från Skönheten och Odjuret och många andra. Det kan givetvis kännas lite stereotypisk men det finns där för de som vill ha.

Den senaste storfilmen Frost som nu är ca 3 år gammal har länge varit med som en favorit och jag vet inte hur många leksaker och annat jag sett i Frost-temat efter filmen släpptes. Jag vet också att många flickor fortfarande älskar Elsa, Anna Olaf och många andra karaktärer från filmen. En riktigt rolig säng jag fick syn på var en släde från filmen, den som Kristoffer och Kaj drar för att flytta is. Denna som säng med härliga förvaringslådor och såklart motiv på Olaf, Elsa och Anna på släden. Riktigt klockren för en Frost-fan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.